Woensdag 18 augustus

Vandaag een klein plaatsje in de buurt bezocht. In dat plaatsje was een mooi kasteel, kasteel Sailhant. Echter kende dat kasteel franse openingstijden en was dus gesloten toen wij daar waren. Wel was een een hele mooie waterval in de buurt. Het dorpje Sailhant was een erg goed onderhouden dorpje met mooie straatjes.

Vanaf Sailhant binnendoor terug gereden naar St Flour. Er moesten immers nog boodschappen gedaan worden. Onze campingkoelkast is niet zo groot, dus moeten we om de paar dagen naar de winkel.

Het diner zou vandaag door een kok gemaakt worden, we hadden ons ingeschreven voor de: ” Grillliade ” wat zeg maar frans voor barbecue is.

De kok van dienst had heerlijke spare ribs bereid op het houtvuur. Deze werden vergezeld van groentes welke in een grote schaal op het vuur in water en olie gekookt waren. Als dessert kregen we meloen en stukjes streekkaas met brood. Het diner werd opgeluisterd door Frits op zijn gitaar. De wijn smaakte voortreffelijk! Het bleef bog lang gezellig en onrustig bij het kampvuur…

Ook vandaag lukt het wederom niet om foto’s te uploaden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *